Ysien ja lukiolaisten peli-iltapäivä 30.11.

Tänäkin syksynä esittelimme mahtavaa lukiotamme Hämeenkyrön ja lähikuntien ysiluokkalaisille kaksituntisen peli-iltapäivän muodossa. Iltapäivän aikana ysit sekä lukion ykköset ja kakkoset kiersivät opettajien ja abien pitämiä peli- ja haasterasteja keräten joukkueelleen pisteitä makeiden pääpalkintojen toivossa. Samalla ysit saivat oivan mahdollisuuden tutustua lukion väkeen ja tiloihin. Rasteilla nähtiin niin uusia haasteita, kuin myös rakastettuja klassikoita, kuten neljännessä kuvassa näkyvä rakennustehtävä. Hauskoissa tunnelmissa vietimme tämänkin kaksituntisen, suuri kiitos opettajille rasteista ja rasteilla auttaneille abeillemme ♥

Kuvat: Veera-Maria Rask, 2B

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s