Eräjormapäivä vol. 5 Ritajärvellä!

Syysloman alla FES vietti opiskelijakunnan hallituksen järjestämää Eräjormapäivää. Lukio suuntasi jälleen Ritajärven luonnonsuojelualueelle, jossa opiskelijoita odottivat reippailu ja luovuutta vaativat joukkuetehtävät. Vaikka aurinko ei tänä vuonna näyttänyt meille kasvojaan, se ei menoa hiljentänyt, sillä joukkuetehtävissä lukiolaiset niin ykkösistä, kakkosista kuin abeistakin osoittivat upeaa heittäytymistä ja kekseliäisyyttä. Näistä taidonnäytteistä pääsemme jälleen nauttimaan koko lukion kesken syyslukukauden viimeisenä päivänä, kun hallituksen ohjaava opettaja Iina kokoaa yhteen päivän parhaat suoritukset ja järjestää Eräjormapäivien historian toisen Best Of -show’n ja palkintojenjakotilaisuuden.

Oman twistinsä tämän vuoden eräjormailuun toivat abien ryhmänohjaajat Anna ja Iina, jotka kilpailivat siitä, kumpi saa enemmän oman ryhmänsä opiskelijoita järveen. 😆 Ei-niin-yhtään kilpailuhenkisten ryhmänohjaajien johdolla maanittelu, suostuttelu ja henkinen sota kävivät kiivaana puolin ja toisin, urhoollisia uintisuorituksia nähtiin päivän aikana lukuisia, ja ilmassa oli suurta dramatiikkaa lukuisten käänteiden vuoksi. Lopulta 3B voitti aivan täpärästi, mistä he tienasivat ensimmäisen pisteensä abiryhmien välillä helmikuussa pidettävään Abien viimeinen ehtoollinen -kisailuun.

Opiskelijakunnan hallituksen alunperin ideoima Eräjormapäivä on pitänyt hyvin pintansa lukion uuden sukupolven perinteenä, ja päivän suosio on vuodesta toiseen kova; tänäkin vuonna 82 % palautekyselyyn vastanneista opiskelijoista piti päivää omalta osaltaan onnistuneena. FES on JES!

Mahtavista kuvista jälleen kiitos 2B:n Veera-Maria Rask!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s