Loistoa ja liehuvia helmoja

29. huhtikuuta pitkän odotuksen ja tanssien siirtämisen jälkeen FES:in kakkoset pääsivät nauttimaan wanhojentansseista yleisön kanssa. Tanssimaan päästiin koulun omalle väelle sekä ala-asteelle, ja päivän kruunasi kutsuvieraille esitetty iltajuhla. Aamu alkoi wanhojen jännittäessä päivän tapahtumia, mutta tanssien esittäminen sujui kuin ammattilaisilta. 

Loistoa nähtiin päivän aikana niin mekoissa kuin myös tanssitaidoissa. Illalla sali täyttyi upeasti pukeutuneista wanhoista, jotka olivat vaivalla valmistelleet esitettäväksi perinteisiä tansseja sekä itse suunnittelemansa oman tanssin. Koristeet, musiikki ja tietenkin itse tanssijat loivat kaikille ikimuistoisen kokemuksen. 

Tanssin viimassa kameroiden räpsähtelyä kuului paljon, kun kaikki halusivat tallettaa näyttävät tanssijat kuviinsa. Iltajuhla päätettiin läheisten ja ystävien kanssa tanssittujen viimeisten valssien jälkeen kipein jaloin mutta iloisin mielin. 

Teksti: Venla Talonen, 2B | Kuvat: Veera-Maria Rask, 1B

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s