Kohti tulevia haasteita

Pian on taas tämä lukukausi kulunut loppuun ja on aika siirtyä seuraavalle vuosiluokalle ja abit saavat ne kauan odotetut valkolakit päähänsä. Nyt olisikin sopiva hetki pysähtyä muistelemaan kulunutta vuotta.

Elokuussa kesälomilta palattaessa lukioon, täytyi taas lomavaihde vaihtaa kouluarkeen. Ykkösille lukiotaival oli uutta, kakkoset ja kolmoset jatkoivat kuten ennenkin, tosin vuosikurssia ylempänä. Kolmosilla edessä oli abivuosi, kakkosilla vanhojen tanssit. Ykköset pääsivät heti lukuvuoden alussa olemaan luolamiehiä ja -naisia nahkiaisten merkeissä.

IMG_0673
Ykköset harjoittelemassa nahkatanssia

 

Syksyyn mahtui myös muuta tapahtumaa. Opiskelijakunta järjesti liikuntapäivän jalkapallon merkeissä. Meillä oli turnaus, johon saapui meidän lisäksi Ylöjärven lukio ja Ikaalisten kauppaoppilaitos.

Vielä ennen joulua musiikinkurssilaiset järjestivät upean FES-love tapahtuman salissa. Syksyn aikana harjoitellut esitykset olivat upeita ja tapahtuma hyvin toteutettu.  Syyslukukausi päättyikin sitten joulujuhlaan.

Joululomalla sai levätä ja syödä hyvin, jotta jaksaisi sitten vielä kevätlukukauden loppuun asti. Kevään aikana oli jos  jonkinlaista tapahtumaa. Ennen hiihtolomaa oli luvassa abien ja vanhojen juhlaa. Abeilla oli salissa perinteinen Abishow, jonka jälkeen abit lastautuivat rekkoihin. Kyseessä oli siis penkkarit. Abien lähdettyä koululta, kakkosista tuli lukion vanhimpia ja koululla järjestettiin vanhojen tanssit.

Tässä hieman kuvia ja tunnelmia penkkareista 🙂

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vanhojen tanssien tunnelmia ja kuvia.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Kevään edetessä vaihteluna perus opiskelun keskelle tuli vaihtoviikko, joka toteutettiin yhdessä Ikaalisten lukion kanssa. Vaihtoviikon tarkoituksena oli siis viikossa suorittaa jokin mieleisensä kurssi joko Ikaalisissa tai täällä Hämeenkyrössä.

Lukukauden lopulla oli ykkösten ja kakkosten välinen sählyturnaus. Kakkoset voittivat, mutta peli oli kuitenkin tasaista, ja katsomossa oli hyvä meininki. Pelin jälkeen opiskelijakunnan hallitus järjesti vielä hauskan rastiradan, jossa oli tarjolla erilaisia aktiviteettejä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Nyt viimeisellä viikolla luvassa on ykkösten ja kakkosten pesäpallopeli. Viimeisen koulupäivän kruunaa vielä vesisota.

Eli ei enää kauan kun alkaa kauan odotettu KESÄLOMA!!!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s