Penkkarit ja Wanhat

Penkkarit ja Wanhat ovat nyt ohi ja kakkoset ovat ottaneet paikkansa koulun vanhimpina.

cropped-img_504512.jpg    img_5193

 

 

16.2. Aamu alkoi Abien suunnittelemalla Abishowlla, jossa perinteen mukaan lukion opettajat ovat avainasemassa. Kuitenkin ensin jokaisen oli raivattava tiensä saliin, sillä lukion aula oli täynnä paperisilppua ja ilmapalloja. Ala-aulan pöytäkin oli löytänyt paikkansa seinään teipattuna. Abishown jälkeen ykköset pääsivät siivoushommiin ennen Abivideon julkistamista. Pian Abivideon jälkeen Abit pakkautuivat kuorma-auton lavalle karkkiensa kera ja lähtivät ajelulle.

img_5371    Tästä pääset katsomaan rehtori Taina Salosen tekemän muiston Wanhoista.

17.2. Aamu alkoi maljojen nostolla Wanhojen, koulun uusien vanhojen kunniaksi! Sen jälkeen Wanhat tanssivat lukion ykkösille sekä yläkoulun vanhimmille, jotka myös pääsivät tanssilattialle Cicapon merkeissä. Puolelta päivin Wanhat siirtyivät Kosken Sykkeelle tanssimaan alakoululaisille, ja katsomo olikin aivan täynnä vanhempia. Tanssien lopuksi myös kuudesluokkalaiset pääsivät tanssimaan myös Cicapon Wanhojen kanssa. Suurin osa Wanhoista lähti koteihin pitämään taukoa tansseista, mutta osa meni vielä ilahduttamaan vanhainkodin väkeä muutamalla tanssilla. Illalla Wanhat ja kutsuvieraat kokoontuivat lukiolle iltajuhlaan. Aluksi oli kahvitarjoilu, jonka jälkeen koitti päivän pääesiintyminen. Tanssien välissä osa Wanhoista pääsi estradille esittämään musiikkiesityksensä. Tällä kertaa Cicapoon haettiin tanssipari juhlavieraiden joukosta. Viimeiseksi nähtiin upea, Wanhojen itse suunnittelema oma tanssi. Illan päätteeksi juhlakansaa tanssitti opetrio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s