Pelipäivä ysien kanssa

Tiistaina 17.12 pidimme kolmannen ja neljännen tunnin pelipäivää, jota opettajat ja Taina olivat suunnitelleet koko pitkän syksyn. Opettajat olivat jakaneet ykköset ja kakkoset sekä myös kaikki mihin tahansa lukioon pyrkivät ysit noin neljän hengen ryhmiin, jotka kiersivät opettajien ja joidenkin abien pitämiä rasteja. Rastien aihealueet vaihtelivat todella paljon. Oli opettajien oppiainekohtaisia rasteja ja oli myös joululaulu-, rentoutumis-, pakohuone- sekä liikuntarastia.

Aloitimme koko homman auditoriosta kaikki yhdessä lukion ruokailun jälkeen ja sieltä sitten Tainan ja Iinan antamin ohjein ja ryhmiin jakauduttuamme lähdimme kiertämään näitä rasteja. Iltapäivä kuluikin nopeasti ja hauskaa näytti olevan. Toivottavasti kaikille tämä oli mielekästä yhdessä tekemistä. Otetaanko ensi vuonna uudestaan? Se jääköön nähtäväksi 🤔

Peli-iltapäivä oli kaikinpuolin onnistunut. Nyt eikun vain pisteitä palkintoja odottamaan!😊

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s