Tervetuloa alkamaan kevätlukukausi!

Takana on pimeä syksy. Tästä lähtee liikkeelle ihana kevät.
Hyvä ensimmäisen vuoden fessiläinen – sinusta on tullut jo kokeneempi
lukio-opiskelija ja olet huomannut, että kannat itse vastuun omista opinnoistasi.
Osaat jo hajauttaa voimavarojasi ja olet huomannut, että asiat kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa 😉
Hyvä toisen vuoden fessiläinen – sinä olet jo viisas ja kokenut lukio-opiskelija. Tunnistat omat vahvuutesi ja osaat ennakoida mahdollisia työsumia. Alat jo tehdä valintoja tulevia jatko-opintojasi ajatellen.

Tulossa ovat myös niin ihanat vanhojen tanssit ❤

Parahin Abi – sinä aloitat lukio-opintojesi loppusuoran. Sisulla selviät tästä keväästä! Muista riittävän levon, ulkoilun ja terveellisen ruokavalionkin merkitys. Jaksat tsempata tämän, kuitenkin koko elämäsi kannalta, lyhyen ajanjakson. Tee lukulomalle oma lukupäiväkirja ja noudata sitä. Palkitse itseäsi saavutetuista etapeista, äläkä masennu, jos joku asia ei ihan menekään suunnitelmiesi mukaan. Tee parhaasi – älä anna periksi! Kysy tarvittaessa apua – henkilökunnalta tai opiskelukavereiltasi.
Viimeiseen kouluvuoteesi liittyy myös paljon tapahtumia, kuten penkkarit, joista saat hauskoja muistoja elämäsi varrelle.

Toivon, että kevätlukukaudesta tulee kaikkien kannalta paras mahdollinen. Fessin opiskelijakunnan hallitus jatkaa hienoa työtään ja ottaa mielellään vastaan niin kehitysideoita kuin tapahtumaideoitakin.

Tänään (9.1.) on päivän pituus auringon noususta sen laskuun  5 tuntia ja 43 minuuttia. Hiihtolomalla vaminaloa riittää jo 6 tuntia ja 3 minuuttia enemmän 🙂 Talvi etenee huikeaa vauhtia kohti kevättä ja kesää ja aurinko antaa meille päivä päivältä yhä enemmän energiaa.

Auringon ja hurjan sisun voimalla tulemme viemään tämänkin kevätlukukauden kesäloman kynnykselle! Selviämme tästä yhdessä! Oikein hyvää alkavaa työviikkoa kaikille!

Toivottaa rehtori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s