Nahkat 2020ūüėé

Viime viikon perjantaina 21.8 toisen vuoden opiskelijat pääsivät käskyttämään ja ryhmäyttämään uusia ykkösiä nahkiaisten merkeissä. Tänä vuonna teemana oli pummit ja suurin osa ykkösistä olikin hienosti pukeutunut. Perinteiseen tapaan aamun ensimmäisen tunnin aikana kakkoset opettivat tanssin nahkoille, minkä he esittäisivät iltapäivällä.

Iltapäivän viimeisellä tunnilla oli nahkashow’n aika! Kakkoset olivat tehneet jonkinlaisen juoman taas nahkoille juotavaksi. Ensimmäisen juoman juomisen jälkeen pääsivät nahkat kiemurtelemaan rataa silmät sidottuina. Radan jälkeen oli vielä vastassa toinen juoma, mikä piti juoda, ennenkuin sai ottaa siteen pois silmiltään. Kun kaikki ykköset olivat saaneet radan suoritettua, oli aika aamulla harjoitellun nahkatanssin.

 

Kuvia päivän tapahtumista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s