Penkkarit ja wanhojen päivän juhlahumua🤩

Torstaina 6.2 vietimme lukiossamme penkkareita, joissa tänä vuonna oli teemana abien lapsuusajan lastenohjelmat. Opettajat pääsivät jälleen kerran abien suunnittelemien kisojen kohteeksi ja kisoja olivat niin lastenohjelmien arvausmainen alias sekä tietovisa. Abishown jälkeen saivat ykköset siivottavakseen abien paperisotkun. Siivouksen jälkeen pääsimme kaikki lukiolaiset katsomaan abien tekemän abivideon. Videon katosisen jälkeen lähtivät abit rekoilla kiertelemään ala-asteita ja muutakin Hämeenkyröä.

 

Seuraavana aamuna 7.2 vietimme wanhoja ja näimme jo heti aamusta kauniita mekkoja ja komeita pukuja lukiomme käytävillä. Aamulla nostettiin maljat wanhoille, jonka jälkeen wanhat tanssivat kaksi kertaa yläasteen porukalle ja lukion ykkösille. Ensimmäisten tanssien jälkeen oli pieni tauko, minkä aikana wanhat siirtyivät Sykkeelle tanssimaan ala-astelaisille ja kaikkille muille, ketkä sinne olivat tulleet tansseja katsomaan.

Sykkeen tanssien jälkeen useimmat tanssijat lähtivät kotiin lepäämään hetkeksi, mutta muutama pari meni tanssimaan vielä vanhainkodille. Illalla oli aika ehkäpä suurimman esityksen, eli esitys vanhemmille ja kutsutuille.

Kokonaisuudessaan koko päivä meni todella mallikkaasti ilman isoja vastoinkäymisiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s