Penkkareiden huumaa sek√§ wanhojen tanssitūüėć

Torstaina 14.2 oli abien aika jättää hyvästit koululle ja antaa opettajille vähäsen takaisin näiden kolmen vuoden jälkeen. Abishow:ssa nähtiin niin sana-arvausta kuin myöskin seitsemän sekunnin haastetta!

Shown j√§lkeen ykk√∂set p√§√§siv√§tkin siivoamaan abien ”koristeet” ja paperisilpun niin lattialta kuin kaikkialta muualtakin. Siivouksen j√§lkeen koko porukka siirtyi katsomaan abien tekem√§√§ abivideota auditorioon, jossa Merja j√§rjesti opeporukalle telttaretken. T√§m√§n j√§lkeen olikin aika abien hyp√§t√§ rekkojen kyytiin ja l√§hte√§ karkinheittely reissulle ymp√§ri H√§meekyr√∂√§. Perjantaina iltap√§iv√§ll√§ he l√§htiv√§tkin sitten kohti Turkua ja abiristeily√§!

a6d85611-f748-41ae-b1a0-a0383384eca2

d066695e-156b-4400-af31-fcfeb1852f27

 

 

 

 

 

 

Kun abit olivat lähteneet ja jättäneet koulun taakseen, oli kakkosten aika ottaa koulu haltuun, sillä ovathan he nyt sitten koulumme vanhimpia. Torstaina oli vielä hieman aikaa hioa tanssiliikkeet kuntoon ja sali myös laitettiin ykkösten voimin kuntoon penkkareiden jäljiltä. Perjantaina näkyikin salissa ja käytävillä jo aamusta upeita mekkoja ja komeita pukuja. Maljat vanhoille nostettiin kello kymmenen aikaan salissa, minkä jälkeen olikin ensimmäisen tanssin aika, jonka vanhat esittivät lukiolaisille ja ysiluokkalaisille. Pienen tauon jälkeen he tanssivat vielä uudestaan, tällä kertaa 7- ja 8- luokkalaisille. Toisen kerran tanssittuaan he lähtivät kohti Kosken Sykettä tanssimaan ala-astelaisille ja muulle väelle. Tämän jälkeen vanhat saivat hetken hengähtää ennen illan tanssinpyörähdyksiä kutsuvieraille. Kokonaisuudessaan päivä meni todella hienosti ja suuremmilta vahingoilta vältyttiin!

wanhat2019

Rehtorimme tekemä sähköinen muistokirja wanhoille löytyy täältä: https://issuu.com/salotain/docs/f.e._sillanp__n_lukion_vanhojen_tan

Vernerin kuvaama vanhojen oma tanssi löytyy täältä: https://www.dropbox.com/s/ea2q2qr98iacm61/MVI_4326.MOV?dl=0

Otto kuvasi kaikki esitykset: wanhat2019

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s